En ny ateljé för mina foton byggd av Garage57!

Hej på er alla, kul att få skriva ett inlägg till i bloggen idag. Det har rullat på bra här på sistone, tycker ni inte det? Jag känner att jag har en riktigt stor inspiration som grundar sig i allmän energi, tror jag. Det är så roligt att ni har ett sådant intresse för mina fotografier. Jag vill verkligen tacka er alla för de fina kommentarer jag får av er då och då, det värmer verkligen. Jag vill också säga en rolig sak till – jag ska bygga en ny ateljé! Eller inte jag, men ett byggföretag här i Sävar ska göra det, Garage57 för att vara exakt. Jag har längtat så länge efter att kunna ha råd att bygga en riktig ateljé som är kopplad till min studio. Trots allt, vill jag ju att man ska kunna komma och kolla på mina foton och bilder som jag har tagit. Jag älskar verkligen att se andra inspirerade och motiverade av min konst.

Jag letade efter ett företag som skulle passa in på mina krav – ge en snabb offert, tydlig budget och som var trevlig vid kontakt. Garage57 uppfyllde dessa krav utan större problem. jag tycker att det är mycket viktigt hur det känns vid den första kontakten – gillar byggaren mitt projekt? Verkar personen glad och tillmötesgående? Givetvis såg jag även till att få referenser innan jag bestämde mig. De hade genomfört en massa projekt som såg proffsiga ut, och enligt alla ratings jag kunnat hitta har de bra sådana. Så jag valde att slå till! Önska mig lycka till, och jag tror verkligen att detta byggföretag är rätt för mig. Detta kommer bli den finaste ateljén i Sävar!

Du gillar kanske också...