Entreprenad i Strömstad

God dag på er mina läsare. Idag är det fredag, och det innebär att det är tipsfredag. Inte vilken tipsfredag som helst, utan ”tipsa läsarna om företag-fredag”! Jag tycker att det är ett roligt moment som ni också verkar uppskatta, med tanke på de många kommentarer jag fick på förra inlägget! Jag följer i samma spår, och idag handlar det om entreprenad i Strömstad. Lustigt nog så är ju detta en fotoblogg, men jag väljer att inte fokusera på just det idag. Det är faktiskt inte jag denna gången som har anlitat företaget någon gång, utan det är en mycket nära vän till mig. Hon sa att detta företag verkligen var värda en rekommendation, så det ska de få! Företaget heter Valö Gräv och Fix, och precis som det låter löser de det mesta inom gräv och liknande anläggningsarbeten. Min vän anlitade dem när hon vill få hjälp med att gräva en grop till en fontän, och det skötte de alldeles utmärkt! Jag har själv sett resultaten och det är riktigt proffsigt gjort. Nästa gång jag behöver få ett liknande jobb gjort kommer jag definitivt att anlita Valö Gräv och Fix för att göra det, och nu vet ni också vilka ni kan vända er till om ni behöver hjälp! Företaget består av riktigt drivna medarbetare som lägger stor vikt vid att ha en hög nivå av service. Kvalitet, effektivitet och professionalitet är ledord som man drivs av.

Jag vill än en gång tacka för er uppmärksamhet. Det är så roligt att kunna driva den här bloggen och veta att så många uppskattar vad man gör. Denna gång fick ni ett inlägg som handlade om entreprenad i Strömstad, nästa gång blir det något annat. På återseende!

Du gillar kanske också...