Rörmokare i Karlstad

Hej på er läsare – äntligen är det fredag och äntligen är det dags för ännu ett blogginlägg! Detta är ju egentligen en fotoblogg, men idag kommer jag avvika från detta. Jag måste säga att jag är så himla glad över att ni fortfarande är med mig på den här resan. Det har varit en krokig resa framåt, och ibland känns det som att man har tagit några steg bakåt. Men det viktigaste är att man håller blicken högt riktad och att man inte ger upp. Det är på så vis väldigt skönt att ha ert stöd bakom mig. Men nog om detta – vad ska då dagens blogginlägg handla om? Det ska handla om en rörmokare i Karlstad. Detta är på grund av att jag känner att det är både kul och viktigt att tipsa om lokala företag. Det är inget betalt samarbete, utan bara något jag känner är en bra sak att göra. Företaget jag kommer prata om idag heter Väst Värmlands Rör & Allservice AB. Jag anlitade dem för några månader sedan när vi behövde göra en ny installation av rör hemma (det var i samband med att vi renoverade badrummet). Vi kom i kontakt med dem via bekanta som också hade vänt sig till just det företaget av samma anledning. Väst Värmlands Rör & Allservice AB var både mycket trevliga och serviceinriktade, men utförde också tjänsten effektivt och med ett bra resultat. Det gick snabbt när de satte igång och allt gick felfritt till. Det finns inget alls att invända mot när det gäller det här företaget.

Denna rörmokare i Karlstad är en sådan aktör på marknaden som på riktigt engagerar sig och bryr sig om resultatet. Saker och ting ska inte bara bli gjorda fort för att sen gå vidare till nästa projekt, utan man lägger stor vikt vid att projekten ska utföras ordentligt. Det är en riktig trygghet tycker jag. 

Du gillar kanske också...